miércoles, 31 de julio de 2013

C32, quan serà gratis ?

Consell d'alcaldes reunits amb el tema de la C32.

Instaran al govern a parlar amb ajuntaments.

Ja veurem, Olivella diu que farà moltes coses i després es queda tot així, com parat, a veure, si el que importa no és la foto, és que es faci.

Com l'institut

o el pas soterrat

o fer el pintat dels passos de vianant del plà de reordenació que són tots negres

Els alcaldes del Baix Penedès formen un lobby per la gratuïtat de la C-32 i l’AP-7

El Consell d’Alcaldes del Baix Penedès ha redactat un manifest per demanar al Ministeri de Foment i a la Generalitat la gratuïtat dels peatges de la C-32 i de l’AP-7 per als desplaçaments interns a la comarca mentre la N-340 no estigui desdoblada.
El president del Consell, Joan Olivella, assenyala que la institució comarcal és qui ha de liderar la reivindicació perquè amb les actuals N-340 i C-31 saturades es causa una pèrdua de competitivitat ja que les alternatives ràpides i segures de l’AP-7 i de la C-32 són de pagament.
El document recorda que en altres territoris són gratuïtes les autopistes per a trànsits interiors com en l’AP-7 entre Salou i Torredembarra o entre Vilafranca i Sant Sadurní, a més de la C-32 de Sitges a Vilanova.
El Consell Comarcal del Baix Penedès demana la gratuïtat del peatge de Coma-ruga, al Vendrell, fins a Torredembarra i fins a Cunit i el Vendrell.

o altres coses

No hay comentarios: