viernes, 28 de agosto de 2009

Segur de Calafell té molt que oferir !!!



Jornada completa.

Satisfacció per part de tots.

La tarda arribava i no amenaçava pas tempesta, apuntava a que tot anés força planer i axìs va ser !


Unes mil persones ens varen visitar, i engrescats per la bona botifarra, l’excepcional pa que l’envoltava i la alegra música que ens acompanyava, ens van fer arribar mostres de felicitacions per animar-nos a fer més actes similars.


Un seguit d’agraïments: Als veïns per participar, als comerços per les ganes i confiança.

A tots els que han col·laborat desinteressadament donant un cop de ma i el seu suport humà, els que traient una estona del seu temps, han fet, per ser-hi una estona i especialment al Restaurant Llamas i a la Panificadora Hnos. Gayo, per la seva col·laboració, tanmateix a la Regidoria de Comerç que no em cansaré d’agrair-li l’esforç fet.


Passades les 22h, cansats, il·lusionats i molt contents, podíem seure una estona, agafar forces per començar a recollir !.


La trobada un èxit, amb moltes ganes de repetir, AVSU un tot terreny, un estiu més que minva, i un Segur que té molt que oferir !


Un Municipi sense comerç és, un Municipi sense vida !

23 comentarios:

Montse dijo...

Bon dia! jo vaig ser una de les persones que, encara que una miqueta tard, vaig assistir a l'event i vaig tastar la butifarra boníssima que van fer!!!
No tinc paraules...va ser increïble la bona organització que va haver i l'èxit rotund de l'acte.
Encara que ja ho he fet personalment a diferents membres d'AVSU, no podia deixar de felicitar-vos en el vostre blog: FELICITATS, ENHORABONA I CONTINUEU AMB ELS VOSTRES OBJECTIUS!!!!

Anónimo dijo...

sense comentaris...

Cari dijo...

Per no fer comentaris...millor no facis cap aportació!

Sonia Mirambell dijo...

Gràcies Montse per vindre, son reconfortants els comentaris !

Seguronline dijo...

La botifarrada en si no es un exit, qualsevol persona que vengui botifarra+beguda per 3€ en plena temporada d'estiu te exit d'afluencia de gent, ja sigui una associacio veinal o un particular amb anim de lucre, pero jo em pregunto, tenint en compte el preu de cost i que heu fet pagat 3 €.... del benefici que en fareu????

Estic segur que ja hi teniu una finalitat pensada, pero la resta de mortals no ho sabem i en cap cas volem pensar que la botifarrada fos un simple negoci, promogut per una associacio que s'ompla la boca de dir que fa una campanya anti-crisis, quan en realitat el que ha fet es treure beneficis fent una competencia desleal a uns restaurants i bars situats en la zona del Port Segur, que paguen impostos durant tot l'any per tenir beneficis durant dos messos i encara venen i et foten els beneficis de un dia uns que no paguen impostos i s'omplen les butxaques....

Es per aixo que m'agradaria saber que es fara d'aquests diners 3€ per 1000 botifarres i 1200 begudes son 3500 eur aproximadament d'ingressos, i gairebe beneficis, tenint en compte els agraiments a llamas i a Panificadora Gayo imagino que la materia primera haura sortit força barata, i de moment ni una sola finalitat.

aguilacoja dijo...

Oye, sabeis lo que os digo que igual me monto una asosiasión y me dedico a haser butifarradas y sardinadas, porque viendo el resultado igual ma da para unas vacaciones. Osti, igual me da para ir a Paris.

Sonia Mirambell dijo...

-A segur online, et recordo que potser no has volgut llegir que els que tenien la targeta de la Campanya de la que segurament tampoc estaràs d’acord, van estar gratuïtes.

Els locals del Centre de Segur ens varen demanar insistentment fer un altre acte igual a la Pza/ Pau Casals, tant senzill com, gent crida gent.
Ja es veu que no t’agraden gaire que els ciutadans participin, segur que bons motius tindràs.

Salut !

Sonia Mirambell dijo...

Aguilacoja, no sé a que esperas para montar.
Siendo tan listo no sé que haces comentando en el bloc !

Suerte.

Seguronline dijo...

Sonia no t'ofenguis.... tant sols et dono el meu punt de vista....

imagino que el frankfurt que hi ha al port no va fer ni per pagar la llum que va gastar aquella tarda...

y que els bars que durant la tarda/vespre tot el que facturen es les 4 llaunes de beguda que demanen els nens que juguen pel port als pares, tambe deuen estar contents i esperant una botifarada al port de caracter setmanal...

El fet de la campanya solidaria, ho trobo molt be, qualsevol cosa que pugui ajudar a una persona amb alguna necessitat es bona y si be l'esforç economic el fan els comerços adherits, baixant els preus, vosaltres heu montat la infraestructura y aixo s'ha de reconeixer.

es per aixo que imagino que teniu una finalitat per als fons guanyats a la botifarrada i com associacio veinal que sou sense anim de lucre, seria mes maco que diguessiu, hem guanyat x € i amb aixo farem tal o qual cosa. No queda gens bonic ni transparent que os fiqueu a la defensiva i continueu sense dir que fareu dels diners.

i finalment, m'encanta que la gent participi el maxim possible en tot, pero em desagrada que se m'intenti vendre una cosa (botifarrada popular gratuita) que resulta que al final val 2€ + 1 € de beguda, que ve de part de l'associacio de Veins de Segur i Urbanitzacions, que fan el carnet per la campanya solidaria i al final resulta que ningú no es bo per dir s'ha guanyat 1/2 kilo i el donem a.... o el fem servir per....

Sonia Mirambell dijo...

En quan pugi faig una entrada per "aclarir" segons quins punts i d'altres,per interpretar correctament s'ha de tindre informació correcta ..., no obstant t'avanço, que l'explotació de l'acta va ser donada a un negoci de Segur.
Nosaltres no som entesos!, fins l'últim moment per motius externs a nos. no varem saber si ens ho deixarien fer-ho o no.
Es tracta de dinamització del comerç, no d'obres de caritat per pal·liar l'extrema misèria (no és el cas ), que cadascú ho entengui com vulgui o pugui.
El destí dels diners, quan hi ha ... es decideix amb junta, 12 persones formen la junta, cap de nosaltres, sufraga cap tasca feta amb els diners de l'AVSU, ni despesa que aquesta suposi, mòbil, tinta, paper, tiquets zona blava, etc, donada la "certa espessor", qui vulgui, està convidat a la junta que precisament és celebra avui a les 19h.(I no decidirem si anem de vacances a Paris o a Bombai ! ).
El llibre està a disposició dels socis.

aguilacoja dijo...

Ni soy, ni voy, de listo claro esta. Y si opino en este blog, es porque de momento nada me lo impide y vivo en un país democrático, con lo cual tengo libre expresión. Y aparte, los blogs estan para eso. Lo que posiblemente te molesta es que te esten saliendo tantas voces poniendo en duda vuestra labor, pues por algo será.
PD. NO os recomiendo Bombai.

Sonia Mirambell dijo...

Jajaja, en tu listeza estoy de acuerdo, aguilafloja.
En lo de las voces jajajaja, ésto no es " Los otros" algun anónimo, anónimo, no tan a nodino, siempre más de lo mismo, con las mismas voces que son siempre las mismas y con la misma canción.

Seguronline dijo...

Sonia, no entiendo de que va esta pelicula que te has montado....

en ningun momento he dicho que piense que os ireis de vacaciones con ese dinero....

En todo momento creo haber dicho que imagino que teneis pensado ya que hacer con ese dinero, y simplemente lo he preguntado, por simple curiosidad....

Curiosidad que ha sido contestada con una cierta agresividad que no entiendo, veo muy normal lo que pregunto, no se como preguntarlo directamente a AVSU... te lo pregunto a ti....

Como supongo no tienes nada que esconder.... no entiendo esta manera de ponerte a la defensiva sin responder nada....

Incluso me sirve que digas: aun no sabemos que haremos con el dinero, no sabiamos los beneficios que tendriamos y lo decidiremos en la junta del dia xx pero en cuanto sepamos algo lo anunciaremos en nuestra WWW i en este mismo blog...

pero en lugar de eso te pones a la defensiva de no se que ataque.... mas que mirarme como un enemigo (que no lo soy) mirame como un posible futuro socio, que pide in formacion para saber donde se va a meter.

memelada dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Sonia Mirambell dijo...

http://dontfeedthetroll.com/

Anónimo dijo...

Aguila Roja pero que malas intenciones llevas encima. No te das cuenta de que mucha gente es altruista y no como tu que sólo piensas en tu propio beneficio.... creo que por eso te marchaste de la asociación verdad?? porque nadie se tragó tus malas intenciones y te paró los pies, te acuerdas????
En fin, las cosas se hacen con buena intención, pero siempre hay alguno aguilaroja que le busca malas intenciones.

memelada dijo...

sra Sonia, veo que empieza sted a ponerse nerviosa y va hablando demasiado...
Pero vaya usted con mucho cuidado, las paredes tienen oidos.
Los comentaríos absurdos y fuera de contexto la pueden llegar a poner en una situación delicada, si alguien de su entorno llegará a hablar.

Veo, que no ha querido usted publicar mi comentarío anterior.

Creo, que no he ofendido a nadie, unicamente he dicho verdades, que posiblemente molestan.Pero que són verdades al fin y al cabo.

Pero no se ponga usted nerviosa sra Sonia, eso no es bueno para su salud.

Oyente dijo...

Para que te pinchen y no te saquen sangre.

Lean aquí:

http://www.calafell.org/4_0/NOTICIES/detall.cfm?ID=00000003NL&IDIOMA=CAT&IDIOMA_ID=1

Resulta que Calafell Ràdio va a producir un programa, para una emisora prosocialista, pero para que los solteros de toda Cataluña puedan ligar. ¿A eso se dedican nuestros impuestos? ¿La radio que censura a sus colaboradores y los despide a patadas, está para ayudar a la gente a ir bien f...?

Vivir para ver. Esto no pasaba ni en las épocas más funestas de la emisora.

Unknown dijo...

M'he quedat flipant quan he llegit els comentaris d'en Seguronline i aguilacoja...sempre hi ha gent disposada a qualsevol a fer qualsevol crítica per desprestigiar un bon acte.
També podrieu reprendre a l'Ajuntament qualsevol acte popular que fa i cobra tiquet, oi? no fa gaire va ser la sardinada popular...i que jo sàpiga la majoria paguem impostos, perquè no és gratuit?? i això no es una crítica a l'ajuntament; tot el contrari, recolzo aquestes iniciatives populistes.
I sincerament, no crec que hagi hagut tants "beneficis". A més a més, no crec que els locals del port per un dia que s'hagi fet un acte d'aquest hagin de plegar. Una mica alarmistes i populistes és el que em sembla que sou els dos.
AVSU o Sònia, sempre hi ha gent que aprofita qualsevol cosa per desprestigiar la bona acció que fan altres.
Jo, personalment, no perdria el temps en respondre.

aguilacoja dijo...

Vaya, veo que la democracía no és lo vuestro.



Sois de aupa, no publicaís ni un sólo comentarío que se haga, que ponga en duda vuestra labor. Menos mal que como soy precavido, me tomé la molestía de copiar todo mi texto y vuestra ausencía de respuesta. Estoy seguro que en algún otro lugar de la red,será divertido publicarlo, para que se sepa de vuestra democracía ante los comentaríos.

Seguronline dijo...

Sonia, tal com diu Nani, pots triar en contestar-me o no, tens total llibertat per fer el que vulguis, fins i tot pots publicar o no aquest comentari,

T'he donat un punt de vista, i tambe t'he dit:

"El fet de la campanya solidaria, ho trobo molt be, qualsevol cosa que pugui ajudar a una persona amb alguna necessitat es bona y si be l'esforç economic el fan els comerços adherits, baixant els preus, vosaltres heu montat la infraestructura y aixo s'ha de reconeixer.

es per aixo que imagino que teniu una finalitat per als fons guanyats a la botifarrada i com associacio veinal que sou sense anim de lucre, seria mes maco que diguessiu, hem guanyat x € i amb aixo farem tal o qual cosa. No queda gens bonic ni transparent que os fiqueu a la defensiva i continueu sense dir que fareu dels diners."

En cap moment dic res negatiu de ningu, tant sols faig una pregunta, que imagino que es pot contestar....

En referencia a Nani, recordarli que l'Ajuntament es una entitat que es lucra tant com pot, el que es d'extranyar es que no faci una sardinada setmanal i ens les cobri totes per endevant amb els impostos.

AVSU o qualsevol altra associacio de veins crec que ha de ser diferent i marcar la diferencia. Al menys aixo es el que jo crec.

Be sonia, com tu saps pots triar en publicar el comentari o no, de la mateixa manera que pots triar contestar-me o no. Sapiques que et faig la pregunta aqui pq no se com fer-ho directament a AVSU. Tambe he fet el mateix comentari en el Blog de l'Eva-AVSU i ella ha triat no publicar-me ni contestar-me, pot ser no sap que dir i prefereix amagar fins i tot les preguntes....
Jo dono el tema per tancat, a l'espera d'una resposta.
Una abraçada.

Sonia Mirambell dijo...

Seguronline, el propietari d'un comerç es va oferir per dur a terme la tasca del sumistra i explotació de l'acte, assumint els resultats, hem de recordar que per a tots els veïns que disposaven de la targeta, era gratuït i havent presentat degudament el compte d'explotació a la Junta han quedat 220 €.

Aquests acte no s’ha fet amb ànim de recollir diners pel tal o qual circumstancia.

I la Campanya es tracte de dinamitzar el comerç local, torno a dir rebaixar marge de benefici per incrementar la facturació i poder sostenir, amb moments d’escàs consum, les despeses fixes.

Altres actes estan previstos, com el de la joguina i somriure, que es va realitzar ja, l'any passat i si t’expliques més coses..., entén-ho ... cal passar per junta i aprovar-ho, intentem fer-ho el millor que sabem i gustosament t’agrairia qualsevol aportació positiva o suggeriment.

Dir que estem negociant amb un local ( a veure si hi ha sort !!!), per donar major servei a qui ho desitgi i puguem també per ex. "això, potser que fem per inet, poder-ho parlar personalment i aclarir possibles dubtes".

Tots les persones que col • laboren, dedicant el seu temps, ho fem sense cap ànim més que el de dur a terme allò que creiem, i pensem i ha de ser consensuat entre tots, es pot o no estar d'acord...., creu-me si et dic que el, paper, tinta , tiquets zona blava, gasolina, tel. mòbil i àpats fora per manca de temps a vegades, consumibles i temps, sobre tot temps !, ho paguem tot de la nostra butxaca.
En el meu ànim ha estat poder-te haver aclarit quelcom.

Una abraçada.

elbosquefantasma dijo...

Sonia, espero que no te desgastes con tanta "crítica constructiva" y con "talante". Por lo demás veo que la AVSU trabaja con fundamento por cuestiones esenciales, cosas que necesitan mucha pedagogía (Y mira que detesto la palabrita). Hace falta más "educación para la economía".