domingo, 12 de junio de 2011

Un nou camí, un nou govern.

Calafell es desperta amb un nou equip de govern, amb renovades esperances recolzades pel discurs de Joan Olivella.
La frase de "començar un llibre en blanc" convida i motiva a confiar en la capacitat i bon fer.

"Passar pàgina", aprendre dels fets i prendre consciència de l'important i necessari que és emprendre aquest canvi amb l'absoluta voluntat i empenta perquè es faci realitat.

Fins avui el títol del Bloc Segur, Existeix, ha estat una reivindicació d'igualtat per al nucli de Segur, d'igualtat en inversions, d'igualtat en serveis, d'igualtat en l'atenció a la ciutadans.

Desitjo que a partir d'avui el títol del Bloc poc a poc es converteixi en una realitat, aposto per això !!!

Tots els barris i veïns, tenen enriquidors missatges que donar, importants aportacions per fer, possiblement no totes siguin viables, però cal aprendre a escoltar, no ser classista ni sectari, no val el menyspreu ni la ignorància, vull ratificar les tan socorregudes frases d'aquí no hi ha bons ni dolents, vencedors i vençuts, millors o pitjors, sempre i quan es sigui honest, coherent i no es falti al respecte ni a la constitució que a tots ens "empara", almenys això crec que hauria de ser!

2 comentarios:

Què t'anava a dir dijo...

Jo crec que ja podrien fer tots els plens a l'auditori de calafell. seia més no sé com.

Sonia Mirambell dijo...

Tal i com va anar, dons siiii, sobre tot perqué les cadires son més còmodes, recordo més d'un parell de mal de rinyons que, sincerament costarà d'oblidar jeje