jueves, 14 de mayo de 2009

Moltes gràcies.

Moltes gràcies pel suport, la adhesió i el interès, dels Comerços, Veïns, Calafell Radio, Diari El Baix Penedès, Diari El Punt, Diari Tarragona ..., Blocs que ens han enllaçat i han fet el seguiment, especial menció a http://segurdecalafell.blogspot.com/ , gràcies Pere i CIA, el http://elblogdecalafell.blogspot.com/ de e.bosque.f, al Centre de Gent Gran de Segur, gràcies Mariona i a molts dels socis, i la Regidoria de Comerç i Benestar social, família i socis de l’AVSU.

Sense la seva col·laboració el projecte no fora possible, cadascun en la seva mida ha fet possible que demà comenci la Campanya.


Disculpeu la escassa activitat blocaire que hi tingut, les accions al carrer han estat una constant els últims dies, molt gratificant perquè el missatge s’entén, es ben rebut, la web ja fa goig..., està força plena de establiments i negocis que tenen les ofertes penjades i d’altres que ho estan rumiant, però hi ha intenció d’estar adherits.


I una nova que fa molta il·lusió el Centre de Teràpia Biomèdica del carrer Monturiol, també s’ha adherit...genial !

Es farà el repartiment a les escoles, a l’IES, al Pavelló Jaume Vilamajór ..., 3.000 quartilles per proporcionar la informació pertinent als veïns de a on, com i qui es pot adherir a la Campanya que son :

- Tots el veïns empadronats al municipi

- Amb condició d’aturats, jubilats o que tinguin qualsevol tipus de discapacitat, se l’hi ofereix un carnet acreditatiu per tindre accés a les ofertes que venen anunciades a la www.segurdecalafell.es

- Els comerços adherits disposaren d’un cartell, que els identificarà l’adhesió a la campanya i la seva oferta.

- Els punts d’entrega i recollida son pel matí Restaurante LLamas Av/Espanya ,92 i Restaurante La Taberna, Av/Catalunya, 11, per la tarda el Centre de Gent Gran (en el edifici de Correus) .

També hi podran tindre accés els socis de AVSU.

Es una actuació que si han posat moltes ganes, esforç, hores i molta il·lusió !!!!

El reduir marge de benefici per, amb més volum de visites incrementar la facturació .........i ...apropar els serveis als veïns.

La Junta de l’Associació Veïnal de Segur i Urbanitzacions. (AVSU)





11 comentarios:

Pipo dijo...

Endavant amb la campanya. Feia falta iniciatives com aquesta al nostre poble

Què t'anava a dir dijo...

Molt be. endavant i no pareu fins començar a canviar una cosa que la gent ja esta cansada de tanta tonteria.

Montse dijo...

Com ja t'he comentat en diversos cops, estic molt contenta amb les accions i actuacions que esteu fent, sobretot en aquesta que té un caràcter social.
Podeu comptar amb mi per qualsevol cosa que estigui relacionada amb l'ajuda a les persones necessitades.
Fins i tot, comentaré a la família del meu home que millori o faci alguna oferta més ( que no dubto que ho faran!). Ja sabeu que ens va agafar de manera improvisada!
Enhorabona i continueu amb la vostra tasca. Ja saps que sempre no es pot estar d'acord amb tot però en aquest tema sempre tindreu el meu recolzament ( i en d'altres també!!)
No conec a tots el membres però felicito a la Sònia, l'Eva, el Manel i a la resta de membres que fan possible AVSU.

agimeno dijo...

Molta Sort !!!

Manuel Saavedra dijo...

Jo vull fer constar l'increible capacitat de treball i les moltes ganes i hores que ha possat Sonia Mirambell en aquest projecte de l'AVSU. I agreirli l'empeny i l'exemple que dona a les persones que l'envoltan.

Gràcies Sonia

Sonia Mirambell dijo...

De nou gràcies, per les vostres paraules d'ànim i d'adhesió.

elbosquefantasma dijo...

Gracias por la mención. Pero os vuelvo esas gracias y muchísimos ánimos para llevarla adelante.
Espero que para los vecinos de Segur sea un alivio y vean como cierta "deflación", les beneficia en la economía. A los comercios que se apuntan a la propuesta, desearles que se beneficien tanto de los nuevos clientes como de la publicidad positiva que les pueda aportar.
Os enlazo, y se hará toda la promoción que se pueda.

Sonia Mirambell dijo...

elbosque,... se pueden beneficiar todos los vecinos y comercios de Calafell...la campaña arranca en Segur..., la intención es ésta..., hay adherido un Centro de Calafell, que aún no está en la web, por descanso del personal...
;-)

karme dijo...

Mi querida Sonia:
Se que no te va a gustar ese comentario, pero si de verdad somos amigas entenderás porque escribo esto. No es una critica a vuestro esfuerzo que me consta muy importante, tampoco al esfuerzo que tienen que hacer los comerciantes para hacer aportaciones varias, para sobrellevar esa maldita crisis que está por todas partes.
El esfuerzo de ofrecer es perfectamente loable en estos tiempos.A nadie le sobra nada y a muchos les falta demasiado... pero yo creo que tienen que existir las prioridades a la hora de hacer una labor como la que propone una asociación de vecinos con la mejor intención de unir necesidad y afrontarla con ingenio.
Cuando me contaste la idea me parecio muy dificil de llevar a ca bo, por el criterio de quién esta mas necesitado y de que?.No entendia entonces como lograrias saber quién lo necesitaria más.
Como en todo criterio hay personas que creen en unas necesidades lógicas y otras mas superfuas o menos adecuadas.Yo te dije y digo aqui que no creia que mi establecimiento fuera de articulos de primera necesidad para ayudar a estas personas necesitadas con pocos recursos, el pronto, el periodico. las chuches,los libros e incluso los articulos de regalo, pueden no ser imprescindibles. En tiempos malos que todos los hemos tenido o podemos tener, si no puedes ir al cine por ejemplo puedes esperar, aunque te ofrezcan dto. El esfuerzo en mi hunilde opinión tiene que estar en lo absolutamente necesario.
No se si me he explicado con claridad no pretendo en absoluto tener la posesión de la verdad, simplemente digo que los carnets tendrian que ser solamente para personas con esa dificultad, ni socios ni amigos ni simpatizantes de vuestra asociación, porque sabes que digo lo que pienso y respetuosamente creo que esos carnets serian "amiguismo" que no siempre seria proporcional al esfuerzo que tiene que hacer el comercio.
Et desitjo i tambe al teu grup que tingueu molta sort en aquesta aventura que crec que es de veritat molt important, peró vigila les consecuensies de la adjudicacio de carnets a tothom. karme.

Anónimo dijo...

Restaurante LLamas Av/Espanya ,92 i Restaurante La Taberna, Av/Catalunya, 11, per la tarda el Centre de Gent Gran (en el edifici de Correus) ????????????????

Mal asunto, edificio de correos con sede de ADMC.......???????
Restaurante Llamas.......????

Al tiempo........Como dijo Karme:

"los carnets tendrian que ser solamente para personas con esa dificultad, ni socios ni amigos ni simpatizantes de vuestra asociación"

Sonia Mirambell dijo...

Sinceramente, no entiendo que ves de sospechoso el Restaurante Llamas, y el Centre de Gent Gran, se han buscado éstos sitios, cómo podían ser otros, ya son ganas...de...te recomiendo otras versiones... http://calafellsomostodos.blogspot.com/