martes, 23 de diciembre de 2008

DECEBEDOR !



DECEBEDOR !!!!!

Ho sento però no i no i tres cops NO !, no m’ha agradat gens ni mica enguany l’exposició del tradicional Parc Nadalenc.

No es la opinió d’un adult el que far escriure que el Parc, aquest any es decebedor, si no, els comentaris que hi recollit dels nens i nenes que al primer dia de visita han donat, de ben segur ens faran arribar unes dades de visitants extraordinàries i que hi haurà un record de visites sense precedents...., sense tindre en compte que cada any en som més al Municipi Calafallenc, que la crisis fa que moltes famílies no es desplacin i que en aquest poble no hi ha moltes opcions a on anar... i perquè, que han de dir..., però os puc ben assegurar que porto visitant aquest parc des de fa molts anys i he vist moltisimes opcions millors, i referim-ne només als tres últims anys ens hem quedat bàsicament sense activitats al aire lliure, ni per a nens i nenes de més de 7 anys ni a dins ni a fora, pista de gel, tirulina, pista de gimcana, aparell de viatges virtuals, pista de skate, baixada de trineus o “donut” , la mini-discoteca, i un llarg etc que han desaparegut.

Calafell ha estat pionera a dur a terme una iniciativa com aquesta, però avui només puc dir.

Felicitats cada any pitjor !

Tinc una sincera curiositat per saber “quina“des de l’Ajuntament ens diran aquest cop....

La imatge es treta de
http://www.calafell.org/4_0/HOME/default.cfm?IDIOMA=CAT&IDIOMA_ID=1


A més hi a un esdeveniment digna de comentar, com AVSU es a dir com entitat, varem demanar poder participar, i el resultat de l'entrevista va ser :

En primer lloc en quant varem preguntar el perquè no se’ns havia informat com a la resta d’associacions del camí i protocol a seguir per poder-hi participar.

---- La resposta fora :

1ª Que no creien que fóssim una associació amb caràcter cultural, per axó, sí que se l’hi envia la correspondència amb l’informació pertinent a , per exemple, un Club de Tennis privat i a nosaltres NO.

2ª Que clar..., si ens ho deien a nosaltres i ens deixaven participar..., dons el demés també tindrien al mateix dret i axó no ho tenien previst, perquè no hi hauria potser espai per a tothom.

3ª L’opció com un gran que !...era que una tarda, durant una estona féssim quelcom, com fan els de AMC, (Asociación Motera de Calafell) ens varen dir...

------Reflexions :

Els nostres estatuts son més que clarificadors. www.avsu.org

Article 2

● Promoure i potenciar activitats que afavoreixin el desenvolupament social, cultural i econòmic del municipi.

● Coordinar-se amb altres associacions per a un millor desenvolupament de les nostres finalitats.

● Organització i Celebració d’activitats culturals, divulgatives o festives.

En queda exclòs qualsevol ànim de lucre.

No entenc que..i tornem amb un exemple, que si més no a vegades son molt clarificadors, l’Associació de veïns de Mas Romeu que no ha participat mai amb aquest tipus d’actes ho vulguin fer ara perquè l’AVSU ho faci, i sigui aquest un dels motius perquè a nosaltres se’ns digui que no.

Veient la intenció tan poc engrescadora de que hi participéssim, varem decidir centrar-nos amb l’altre esdeveniment que ja teníem pensat i elaborat, “Una Joguina, Un somriure”, i deixar pel proper any qualsevol participació al Parc Nadalenc, sempre i quant ens ho permetin.

MOLT BONES FESTES !





1 comentario:

agimeno dijo...

una veritable llastima, pero crec sincerament que l´ajuntament no volen critiqueus i per aixo busquen excuses absurdes per que les associacions qu´els hi poden fer "mal" entre cometes hi participin.

sort per el futur, i bon any 2009