martes, 16 de diciembre de 2008

JOGUINES I SOMRIURES !














Un munt d’agraïments a repartí per tothom.

A tots els ciutadans i ciutadanes que van assistir a l’acte GRACIES.

Com presidenta de l’AVSU, en els veïns i veïnes que formen la Junta a més dels col·laboradors que varen estar al peu del canó en tot moment, només os puc dir que sou els MILLORS !. Joan, Eva, Fran, Joss, Jose, Juani; Victoria, Manel, Albert, J.C, David, Juan, Julia, Maite, Ramón, Esther, Montse, Andrés,...i des de la llunyania en Pere, segur que també estava amb nosaltres.

Un plaer va ser, veure que molts veïns s’apropaven encara que fora un moment per fer l’entrega de la joguina, perquè les seves obligacions no els deixaven permetre més estona, seria una llarga llista, però vull destacar per la relació “especial” que hi tinc a Carme Espart, en Mèlich & Familia, a Ernest & Familia...

Diferents membres de l’equip de govern també varen asistir...i alguns/es fins i tot si van quedar fins al final !.

La Creu Roja amb el seu president “Ful” varen fer una sensacional gestió com sensacional va ser les magnífiques actuacions dels intèrprets i artistes que varen participar a l’acte, un acte ple de qualitat.

Tot va anar com la seda sense cap entrebanc.

Varem ser solidaris i varem gaudir fent-to, axó es genial!.

El proper any si l’Ajuntament ens ho permet i tornarem !

Os deixo amb algunes de les imatges...

1 comentario:

Anónimo dijo...

Pues si, fue bastante cutre. Lo mejor de todo fue........bueno pues.......anda pues no me acuerdo.
Lo único que si que recuerdo bien es que el día que fuí sólo habian 4 personas más que yo, y te aseguro que no era la hora de la comida, ni de las siestas ni llovia.
Claro que muchos que nos ofrecimos nos dijeron que NO y además ahora lo organiza en exclusiva el Ayuntamiento, así funciona.
Por cierto leí en el Baix Penedes que fueron 500 personas, descontanto periodistas, autoridades y demás que fueron el día de la inaguruación queran unas 100 personas a lo mucho, que pasaron por el PARC NADALENC. Pues si como bien dices "decebedor" y añado yo CUTRE.