viernes, 24 de abril de 2009

Per fi aquest any si...Segur també rascarà !!!!


Aquest any rascarem tots !.
RASCA Calafell!.
RASCA Segur!
Axó pot ser la vinya !!, ens traiem els picors....de l'any.
De moment... comprant i comprant pel barri, m'ha tocat un premi caducat, cachis... !!!, però com sempre diem, l'esperança no es pot perdre mai !!!.
Ei ! no ens quadren les comtes..més de 40 establiments a 10 premis cadascun..., diuen 1.000 potser ...ves a saber que potser!

A part anècdotes..., felicitats a la Regidoria de Comerç, per dur endavant altre vegada aquesta iniciativa i donar les gracies per deixar-se caure per Segur !

Dijous, 23/04/2009
LA CAMPANYA COMERCIAL DE SANT JORDI DUPLICA ELS ESTABLIMENTS I ELS PREMIS DE L’ANY PASSAT
comerç   La campanya comercial de Sant Jordi que s’ha posat en marxa aquest matí a Calafell ha aconseguit duplicar el nombre d’establiments i de premis que va tenir en la primera edició, l’any passat. Més de quaranta botigues de tots els sectors i locals de restauració ofereixen, fins al proper 31 de maig, 1.000 premis directes mitjançant un rasca-rasca. Els premis poden consistir en un obsequi o en un descompte en el preu, ja que cada comerciant determina com
El gruix d’establiments adherits a aquesta campanya de Sant Jordi està situat a l’illa de vianants del nucli de la Platja de Calafell, el principal barri comercial del municipi. No obstant, el tinent d’alcalde de Comerç de l’Ajuntament, Carles Rion, ha destacat aquest matí la incorporació del comerç del nucli de Segur de Calafell.


“Com ja van fer en el 10è Mercat d’Estocs, de finals del mes de març, els comerciants de Segur, sobretot els de l’eix de l’Avinguda Catalunya i els del Passeig Marítim, han volgut entrar per primer cop en aquestes campanyes, tot oferint premis i fidelitzant els seus clients. Els estem donant suport, com ja venim fent amb les zones comercials que, des de sempre, fan possibles aquestes accions de promoció”, ha dit Rion.

L’ambient a les zones comercials de Calafell era força animat. El responsable municipal de Comerç ha afegit que “sabem que els temps són difícils i que la conjuntura no acompanya, però cal posar-ho fàcil perquè la gent pugui comprar i no pensi que la tradició o la cultura són superflues”. Per completar la jornada d’avui, a les 7 del vespre hi haurà un concert al Passeig Marítim de Sant Joan de Déu, a la Confraria de Pescadors, amb l’actuació del grup calafellenc Jazzul....

---------------------------------------------------------------------------------------------------
L'any proper potser Segur també tindrà festa amb concert i tot...hem de dir que els segurencs també ens agrada la festa, faltaria més !!!

4 comentarios:

Què t'anava a dir dijo...

Moltes gràcies guapa

elbosquefantasma dijo...

Que se anime el comercio es vital, que se cree empleo, es pura cuestión de superviviencia. Tanto mensaje de mira como me lo monto yo sólo para combatir la crisis es una llamada al proteccionismo individual y egoista peligroso. Ojo al tanto con este tema.
Saludos y que nos toque premio.

Sonia Mirambell dijo...

que nos toque que nos toque!!!, parece que Segur éste año le toca, le toca el fons, el mercado de stocks, el rasca... que escueze !!!, que privilegio!!!! parace que segur empieza a existir....

karme dijo...

Además de rascar, adivinar?:
Las iniciativas vengan de donde vengan son buenas, claro que si.el problema consiste en el tiempo que se tiene para organizarlo, informarlo y entregarlo, para que todo vaya bién.
organizarlo- No se deberian de comenter los errores del año pasado.
informarlo- A todos los comercios de Calafell,playa pueblo, Segur y urbanizaciones, sean o no asociados a Forum o asoc. comerciantes de la playa que junto con el departamento de Comercio son los promotores de esta idea, que permite que las personas conozcan los distintos comercios de todo Calafell ( aunque sea para recoger un premio...)
entregarlo- justo siempre justo de tiempo. Sin tener tiempo de repasar los errores, porque a ver: si no se pone el comercio de que es y donde esta ubicado, si que vamos a dar vueltas por el municipio. No se trata de encontrar faltas sino de decirlas para que no vuelvan a ocurrir.
Repito las iniciativas para que el comercio tenga más movimiento en estos tiempos dificiles por el euro, las obras y por las grandes superficies llenas de aparcamiento fácil, seràn siempre bién acogidas por los comercios que tenemos y queremos seguir estando en Calafell.
Karme