sábado, 25 de abril de 2009

Tarde de dansa i ball

Malgrat l’aire, la tarda ha estat solejada hi realment l’espectacle molt lluït, l’esforç i la constància tenen la seva recompensa, poder oferir al públic, amics, família, veïns i visitants, la tasca obtinguda fruit del treball.


Molts ens coneixíem, i com els nanos poden campar per les seves, s’ha fet entretingut, hem pogut veure i gaudir de tot tipus de balls i danses incloses les sardanes !


Fa il·lusió que carai !




CALAFELL CELEBRA EL DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA AMB UNA EXHIBICIÓ DE LES ENTITATS I ESCOLES LOCALS
25/04/2009
Calafell s’ha sumat aquesta tarda-vespre als actes de celebració del Dia Internacional de la Dansa amb una exhibició a càrrec de les entitats i escoles de dansa del municipi i de la comarca del Baix Penedès. La plaça del Port s’ha omplert amb un nombrós públic, que ha seguit les actuacions incloses en el programa.

Entre altres, han ofert una mostra de la seva feina el grup de gent gran Posa-hi Oli, l’Esbart Dansaire de Calafell, el quadre de ball de l’associació “Almas rocieras”, el grup de castanyoles de Cal Bolavà, el grup de dansa del ventre Arabesk, el grup de funk i hip hop de l’IES “Camí de Mar”i el grup de hip hop del pavelló Jaume Vilamajó.

També han actuau les escoles de dansa de Diana Acero, de Calafell, l’Estudi, de l’Arboç del Penedès, Rosa Martí i Carme, de Vilanova i la Geltrú, i l’Escola de Balls Míriam Buitrago, del Vendrell.