jueves, 22 de octubre de 2009

Pels afectats de diabetis


EL MATERIAL PELS AFECTATS DE DIABETIS

TAMBÉ ES SUBMINISTRARÁ DES DEL CAP DE SEGUR


Fins ara les persones afectades per la diabetis que viuen a Segur, s’havien de desplaçar fins a l’ambulatori de Calafell per tal de recollir el material, que l’Institut Català de Salut els subministra i així corregir les condicions i els efectes que la malaltia els provoca.

Com ja sabeu el passat mes de Juliol, ICV de Calafell va començar una campanya de recollida de signatures demanant que aquest servei es materialitzes al CAP de Segur per tal d’evitar el problema afegit de la mobilitat.


UNA BONA NOTICIA;

En resposta a l'escrit que ICV va presentar al l’ Institut Català de la Salut el passat 2 d’octubre, el Director dels Serveis Territorials de Salut a Tarragona ens informa (escrit que adjuntem), que a partir de l'1 de Novembre els afectats de la malaltia ja podran passar a recollir el material al CAP de Segur.


Des d’ICV de Calafell volem expressar la nostra gran alegria per aconseguir millorar les condicions de vida de les desenes de persones afectades.


En aquest sentit aprofitem per felicitar als ciutadans en general, als afectats i a les persones que han depositant la confiança en nosaltres, sobre tot per l’esforç que suposa que l’administració atengui adequadament les peticions ciutadanes.


També aprofitem per agrair la sensibilitat del Director General dels serveis Territorials de Salut (Sr. Joaquim Pelleja, per posar a disposició dels ciutadans aquest servei). No podem dir lo mateix de la Regidoria de Sanitat (ADMC) que va justificar que no podia fer res al respecte perquè no era la seva competència.


Poques vegades l’acció política dona satisfacció, però col·lectivament dins d’ICV l’alegria es immensa.


Saber que el nostre esforç a servit per millorar una mica les condicions de vida d’aquest col-letiu de veïns i veïnes del nostre nucli, no es pot descriure, sobre tot en una organització com la nostra que a patit per part de les autoritats municipals el buit absolut.

Aquesta victòria ens anima continuar lluitant per millorar la vida de les persones, els serveis públics, i la nostra ciutat.


FELICITATS I GRACIES!!!!


Agrupació local ICV- Calafell
Crta. Barcelona 91 2º-1ª (Segur de Calafell).

Rebeu una entranyable salutació.

4 comentarios:

Què t'anava a dir dijo...

us ho correu.

elbosquefantasma dijo...

Es un alivio en la vida cotidiana de los vecinos afectados, sus familiares y para todos. Una enfermedad crónica es para todos los días y conseguir que este lo más accesible posible. !Esto si que es un servicio público¡ y optimizar los recursos públicos valga la redundancia.

Segur Park dijo...

Una gran noticia, nos alegramos y esperamos se repitan iniciativas similares. Gracias Sonia por tu comunicado.

elbosquefantasma dijo...

Hola, espero que el parón del Segur, existeix. Sea porque estas disfruntando de un premio de Lotería en alguna playa de Menorca. O porque te ha llegado la herencia de algún tío abuelo hijo de aquellos indianos que emigraron en barco. O alguna cosa así.....
Saludos