jueves, 5 de febrero de 2009

Gairebé un any

Es com ho diria... es com es !...., se’ns ha qüestionat la nostre legalitat, sens ha aplicat normatives que encara no han estat aprovades de lliura expressió, s’ha manipulat el que dèiem...i sens ha donat el tracte (en lo dolent) d’un partit polític a la oposició, tant sols perquè portàvem als despatxos desprès de demanar entrevista, als diaris o al ple, las mancances i malestar de molts veïns de Segur i d’algunes de les urbanitzacions del municipi, ara per últim alguns “gurus”, sospiten, diuen que volem fer com en Bonilla.

Abans de que es compleixi el nostre 1º aniversari , el 7/03/2.009, AVSU defineix de nou, qui s’encarrega de què i com, senzillament per dur ordre intern entre nosaltres, cadascú diu la seva aportant opinió, si us plau que no es facin més lectures que no las hi ha.

Jo, amb faig ressò dels esdeveniments culturals, activitats pels infants i jovent, i actuacions laborals i d’un “varis” que tant Eva com jo ens repartirem com bones companyes.

Desprès de gairebé un any..., la nostre lectura no es pas del tot agradable !.

Sí, se’ns escolta en els despatxos d’algunes regidories, però ens hem guanyat, el mal rollo amb moltes altres, amb respostes poc clarificadores, quant las hi ha..


Seguim tenint el ferm propòsit de dur a l’Ajuntament la problemàtica tant general com personal, de tots els veïns que ho vulguin, col·laborar i organitzar accions culturals, solidaries i educatives per contribuir al desenvolupament del municipi.


El mateix equip de govern municipal ara reconeix, que Segur ha patit una manca històrica d’inversions, i si afegim l’escàs manteniment que hi ha, i hi hagut tant en els carrers com en els vials i serveis, es normal que els veïns estiguin molt molestos.


Som una Associació que tanmateix tenim inquietuds socials, educatives i culturals, dons, NO !, es veu que no s’han llegit prou be els estatuts de AVSU o no interessa i encara que es digui, dons ni cas !.

Així, no anem be!

A tots els equips, hi ha persones que “mosseguen” més uns/es que altres, i en aquest municipi també. Però que hi hagin accions “senzilles” que costi que algú les porti a terme perquè poden portar problemes, renoi !

I ara en ve una de molt sobtant, des de la regidoria de Cultura demanant cita prèvia per tractar diferents punts per poder participar i dur a terme diferents actes culturals d’interès general, se’ns ha comunicat que, donat que “reivindiquem només lo de Segur” dons que si tenim quelcom a dir ho expliquem tot en el Sr.Parera.

Desprès d’axó, hem tornat a trucar i expressant la nostre “sorpresa” amb majúscules ens diuen que, si , que ens atendrà el tècnic i que “cap problema”.

Un desgavell!, no es ho pensàvem pas..., de portes enfora anem aguantant,

però deu n’hi do !. Com ciutadana ho trobo reprovable, com membre d’una associació veïnal penso que axó no ha de passar.

Vull donar las gracies a tots el socis, simpatitzants i col·laboradors, que en aquest temps han estat i estant donant suport .



11 comentarios:

Nani dijo...

Moltes felicitat!!! anèu a una velocitat de vertigen!!! que no es tapin la boca i continueu amb la vostra tasca.
Una associació forta pot fer més pressió que un regidor a l'oposició; un grup organitzat pot moure molt. La suma fa la força. No us dividiu, hi ha gent que vol desestabilitzar tant a associacions com a grups polítics degut al seu malestar intern. Ja sabeu: "Divide y vencerás". Què vull dir amb això, treu diferents opinions del govern i guanyaràs la teva lluita.
No li dediqueu més post o com es digui a la gent que desacredita la vostra tasca, li esteu donant importància!
Treballeu obtindreu resultats a Segur, Calafell i urbanitzacions.

Sonia Mirambell dijo...

Nani,gracies de tot cor.

Blog de Segur dijo...

"Des de la regidoria de Cultura....se’ns ha comunicat que, donat que “reivindiquem només lo de Segur” dons que si tenim quelcom a dir ho expliquem tot en el Sr.Parera"

Es normal, pensa que els diners dels de Segur són només pels de Segur... ¿com? ¿que no? Ah ¿que els cobra l'ajuntament de CALAFELL?, aleshores resulta que els diners nostres són bons peró les peticions no?. ¿i els de les urbanitzacions a qui han d'anar a veure? ¿A un escombriare que hi visqui en alguna d'elles?

Hauriem de tenir el nostre propi ajuntament i ens evitariem ases com qui ha dit aixó a cultura. Aixó demostra el tarannà de certs personatges, peró a sobre és que aquesta vegada l'ase (o ases) resulta que estan a cultura. Patètic.

Sonia Mirambell dijo...

Trist molt trist, ja tenim hora amb Parera, i quant li exposem les actuacions que volem portar a terme de cultura..., no sé pas.

Pipo dijo...

És molt trist que a una associació veïnal sigui menyspreuada per part de l'Ajuntament donat que ha estat etiquetada de "partidista".
Un refrany castellà diu: "A buen sueño, no hay cama dura".
Estic segur que algú a l'Ajuntament, tot i tenint un llit tou, no deu dormir bé si pensa d'aquesta manera.

Nani dijo...

Dir que la separació del Segur de Calafell de "Calafell" és imposible. No perquè no hagi ganes, sinó perquè no cumplim els requisits que la Llei proposa. Si esteu interessats en aquest tema us passo articulats. Jo ja he mirat de tot! I el que em de tenir clar que tot el que fan, majoritàriament es deu a Segur de Calafell que és on està la major concentració de població.

pktd dijo...

Tener una reunion con Parera es como no tenerla, intentad por todos los medios que el interlocutor sea otro. Caso contrario, es una pérdida de tiempo.

Sonia Mirambell dijo...

Gracies Nani, per la teva aportació, si vols adreça’m el teu e-mail a informasonia@gmail.com

Sonia Mirambell dijo...

Jake, pues se tendrá que poner las pilas porque le van diversas propuestas y es lógico que esperemos respuestas.
Tinent d’alcalde : Josep Parera Ribell Area de medi ambient i serveis.
Regidor de Barri de Segur de Calafell.


Los actividades algunas son de Cultura y otras de Deportes, para todo el municipio, pero si la misma Sra.T. Cumplido nos manda a Parera, nosotros que sómos muy obedientes, hacemos lo que nos mandan.
La opinión, es harina de otro costal, a vueltas otra vez con la marginación, discriminación ..., que muy poco o en nada beneficia al conjunto, al contrario ya que esgrimen un argumento que provoca indignación “cómo a vosotros sólo os interesa Segur”, es que....¿?.

elbosquefantasma dijo...

Es difícil entenderse entre personas que viven en diferentes dimensiones. En el sistema actual de la cosa, los políticos tienen dos empleos. El cargo político y el cargo de jefe de servicio. Es así. Como jefes, estan acogotaos por lo técnico, lo burocrático, la información en sí. Sin contar con los "Técnicos Municipales" , que dejemos estar. Y como políticos se han burocratizado tanto, reciben tantas ordenes jeráquicas de diseños del "partido". Desconfían de lo que les viene o de vecinos o de sus iguales. Llega un momento que no tienen iniciativa (y mira que opino que sobra mucha "iniciativa"). Hay tanto funcionario, tanto personal, es tan bestia el Monstruo del Ayuntamiento de Calafell, que no deja que los vecinos se escuchen.

Sonia Mirambell dijo...

elbosquefantasma --- Con inteligencia y ánimo, el saber escuchar y transmitir las inquietudes de los vecinos a quien corresponda, no es tarea imposible ...., que ésta figura o bien está representada por un “pelele”, o en el caso de tener poder de decisión, el propio poder le “agarrote”... fatal !, imaginemos el resultado, dirigiendo un equipo...Chof!!!, un político que no disponga cómo mínimo de ésta capacidad, mira que se dedique a ...
Al fín y al cabo son los responsables de administrar “nuestros” recursos (los de todos), para un bien común.
---- No me satisface la idea de : “pobrets/es” no pueden hacer más... son víctimas del sistema.
Agradezco mucho tu comentario, que plasma desgraciadamente una realidad.