jueves, 19 de febrero de 2009

POTSER UN FIL DE LLUM ...?






















Desitjo no haver-me de penedir per fer aquest comentari, ni per donar aquesta opinió.



Ahir al vespre, si hagués estat la primera vegada que assisteixo a una reunió informativa, a un ple, o a una reunió per tractar temes municipals, hagués dit que,

que contenta que estic de ser veïna de Calafell i viure a Segur !!!!!!!!!


El proper dimecres 25 de Febrer hi haurà altre reunió pels veïns !!!!


L’exposició per a mi, va ser exemplar, moltes de les circumstancies, realitats i necessitats comercials i veïnals, varen estar reflectides en la presentació del acte.

El mes important... , desprès de que finalitzin les obres, tindrem a on anar a aparcar, ens varen dir que L’Ajuntament disposarà del solar del Hotel Segur, per quasi be 100 places de pàrking, i fer a planta, zona d’equipaments.

-El solar de on es guardaven els estris quant la construcció de la

C-31, serà destinat també a Pàrking.

-Es parlar d’un terreny, ara abandonat i mort de fàstic dins de la

zona per poder-hi també estacionar els cotxes.

- El carrer Abaixador, m’entres durin les obres no serà zona blava

-Es trasplantaran el plataners al Torrent de la Casa Vella..., i un llarg etc que forma part de la remodelació de la zona: mobiliari urbà, contenidors, soterrats, soterrament dels fils elèctrics, embornals, en fi bastant correcta, ja era hora !

El projecte es una aposta atrevida i mirant al futur, i també jo amb dic, clar que hi falten més coses a Segur !, son molts anys de retràs sense fer-se res o fetes de forma força barroera.


Frases del alcalde

“Durant molt anys s’ha dut a terme la cultura del totxo...”

“Volem aixecar la qualitat de on vivim”

“ ...aquesta població creix més de 1.000 persones per any i falten

serveis i no hi han solars”

“...en cop d’esquitxar tot el municipi...”, amb millores perxejant el municipi,

la aposta d’aquest equip de govern es fer una remodelació integral d’un “tros”de Segur per transformar-lo amb un eix comercial de futur i qualitat.

-Tot seguit assegurant que no finalitzaran aquí les millores per Segur.

Si aquest es el primer pas per tirar endavant i no ens hem de estar escoltant, la resta de la nostre vida que – hem fet, hem fet, hem fet...., sempre referint-se al mateix, per mi...aquesta vegada, felicitats !


La meva opinió com a veïna:

Calafell, ens agradi o no es un municipi, amb 3 perfils de habitants, els de tota la vida o/i fills d’aquí, els “nouvinguts” (paraula que no m’agrada ...) residents, i els de segona residencia i turisme esporàdic (aquest últim ben escàs, per cert), i amb 4 nuclis diferenciats amb les seves particularitats i necessitats, Calafell Poble, Calafell Platja, Segur, i Urbanitzacions.

El polític sigui del color que sigui, que no sàpiga conviure amb aquestes circumstancies i atendre les necessitats de cadascun dels nuclis esmentats ho te més que fotut !

Entre els 4 nuclis formem un poble, entre nosaltres hem conviure i vull fer menció de Calafell somos todos.i El Blog de Calafell, i els nostres polítics han de donar exemple, si axó no es eixís , no anem pas be.

M’agradaria pensar que les paraules de ahir a la reunió no se les endurà el vent, i que la dinàmica que seguiran serà la de fer un repartiment d’inversions equitatiu i equilibrat, no tant sols amb aquesta “grossa” del govern Zapatero, que ja tocava!, si no quant es tanquin el pressupostos anuals ............ !!!!

El APUNT.

Fer una crida a l’empadronament !!!, perquè es molt evident que amb el pagament del IBI, no hi a prou per poder tirar endavant com cal, es necessiten els diners del estat i la Generalitat, axó va íntimament lligat al nº de persones empadronades. S’ha dit que es incentivaran als empadronats, aquest pot ser un bon camí per consciencià a la població per tal que s’empadroni.

8 comentarios:

Unknown dijo...

Bona tarda,
Per qüestions laborals estic fora del municipi i no vaig poder assistir a la reunió.
Primerament, gràcies per publicar aquest blog i informar-nos de com va anar.
Jo trobo interessant tot el que es va dir però, tot això ( aparcament) quan es durà a terme? serà gratuït?
La meva opinió:jo crec que tot sempre és millorable però, realment aquesta zona algun dia serà un "eix comercial" ?( simplement s'ha de mirar). Encara que aquesta zona és millorable, no hi ha zones que NECESSÀRIA I URGENTMENT necessiten una remodelació? Em sembla curiós, que això sigui tan prioritari, però crec que això es fa perquè és una obra visible; clar, si arreglen en carrer del "quinto pino" no es veu i clar, això no queda bé.
Em dóna la sensació que aquest home, perdó per l'expressió, li agrada fer grans obres que llueixin no per la seva necessitat sinó per deixar una empenta i poder dir que ell ha fet coses MOLT VISIBLES, però, que la majoria no troba tan necessàries.

Sonia Mirambell dijo...

Clar Nani, penso al mateix que tu, però fa unes setmanes ni es plantejaven el dur a terme un espai per estacionar els vehicles, i ara varen dir que hi estarien en quant fossin finalitzades les obres.
Hi fet un recull casolà i personal de la jornada de ahir al vespre, estic tant farta de sentir "farfullades", als plens i demès que ahir amb va sonar tot "millor", per lo menys tenim quelcom més teníem.
I sí, crec que pot ser en un futur un eix comercial, donades les circumstancies..., poc a poc.
Hi ha tant a fer, que es faci el que es faci tot queda amb res.
Ja he posat que, potser... un fil de llum ?.
Ja està fet i concedit en aquest respecte poc s'hi pot fer, jo no dic que fora la millor obra a fer si més no, no ens han deixat triar i és el que tenim.

elbosquefantasma dijo...

gracias.
La idea es más sencillez. Viene una crisis que mejor que hagamos del sentido común y la sensatez bandera y acción.
Un pueblo, diferentes necesidades. El rumbo a seguir es hacer cosas sencillas.
Más lecciones de Calafellá:
"eix comercial" = calle con tiendas.

agimeno dijo...

el tiempo dirá si se cumple, pero que un parking sea gratuito, me extraña...

Sonia Mirambell dijo...

elbosquefantasma en total acuerdo con la lectura de aplicar el sentido común, y de herramienta la sencillez.

Sonia Mirambell dijo...

agimeno el Parking, creo recordar que dijeron en régimen de zona azul.

Unknown dijo...

Doncs quina gràcia. Si es així la gent que agafi el tren per treballar no solament tindrà que pagar per estacionar ( greuge comparatiu amb la gent que agafa el tren a Calafell) sinó que tampoc el podrà deixar perquè si no recordo malament solament pots treure tíquet per 3 ó 4 hores.
Jo no vull comparar, però si ho faig sempre és el mateix sector el que surt perjudicat.

Sonia Mirambell dijo...

Nani, el proper 24 dimecres hi ha un altre reunió, tenim pensat assistir i aleshores direm.... !!! malgrat només és, pels veïns afectats de la zona, tampoc ho entenc, saps ?.
Crec que a tots ens afecta i molt !

Torno ha està d'acord amb tu.