viernes, 20 de febrero de 2009

No és tolerable


No és tolerable !

Deu n’hi do el xàfec i allau de noticies que aquestes últimes setmanes ha donat la premsa, arrel de les declaracions
d' Àngels Andreu. Els veïns estan aclaparats.
Molts es pregunten que hi ha de veritat en tot axó, altres coneixedors de lo que hi ha, espantats no en volen ni parlar. Uns altres creuen que tot seguirà igual, que tant si hi ha veritats en les declaracions de Andreu com si no, no se’n traurà res en clar.

Com AVSU, igual que molts veïns i veïnes, estem a l’espera dels propers esdeveniments. Això s’escapa del nostre àmbit, però no podem de deixar de mostrar una dolorosa sorpresa al comprovar que en línies generals la situació es del domini públic per a molts i que, els uns pels altres i per diferents motius, s’ha estat callant i tolerant, més aviat per por i per represàlies.
Prou surrealista és tot plegat, però no hem de oblidar que la realitat tanmateix supera la ficció.
Volem que tot s’esclareixi i poder confiar amb la justícia i els nostres polítics, tret que cadascú tingui una ideologia o un altre.

Com a ciutadans volem poder dormir tranquils, sense por a dir el que es pensa, es terrible que la por s’infiltri al dia a dia dels veïns, no hem de tolerar allò de com més sé, més he de callar.


Aquesta carta ha estat publicada avui divendres 20/02/09 al diari Baix Penedés
Per a molts a resultat desbordant el tema i el que publiquem és, la sensació tremendament inquietant de POR que hem trobat, amb molts veïns i veïnes de tot el municipi.

Be, ara no obstant es dia de disfresses i com molt be publica ICV des de el mateix diari i que aquest bloc també ho subscriu tornant a mostrar el seu desacord, "... la rua d'avui divendres al seu pas pel centre de Segur ha estat anul·lada".

Molt bo el article del "savi" el tothosap, explicant.... que a Segur tampoc hi ha càmera del temps TV3, com a Calafell, i sucgereix anar de mani..., jajajajajajaja !

No hay comentarios: