sábado, 27 de junio de 2009

España Directo a Segur de Calafell, recorregut tancat !

El programa España Directo de la cadena TVE, vindrà a visitar el nostre Municipi el proper dilluns 29 de Juny, a fer un reportatge de la Campanya Solidaria que entre tots hem estat capaços de tirar endavant amb molt d'esforç i il·lusió, sobre tot perquè creiem amb fermesa els bons resultats de l'iniciativa.


Be, per fi tancat el recorregut i el horari :



A les 11h 30' a la Panificadora Hnos Gayo....De bon matí a per el pa !


Seguidament a esmorzar al Rest. Llamas per 1€ !


Tot seguit a la Perruqueria Inma , que li faran a una redactora un servei, d'aquells que fan època, s'entén que serà un servei de perruqueria..., no malpenseu!.


En acabà, a comprar a la Carnisseria/Xarcuteria Alsina amb un 30 % de descompte!


per anar tot seguit a la Fruiteria Piqueras que ofereix 1 enciam, 1Kg tomàquets, 1Kg patates, 1Kg de cebes, 1Kg de préssecs tot plegat 3€.


Si no és molt tard, passarem per la Farmacia Busquets i... amb el cistell ben ple i sent propera l'hora de fer un àpat ... cap al


Rest, La Taberna que per 4.50 € dinarem molt a gust !


Finalitzarem el recorregut al Sumset al Passeig Marítim ben a la vora del Port, per assaborir amb 2X1 d'un deliciós batut/ còctel de fruites naturals ... mirant el mar...genial i relaxant.

I fins un altre !!!!


Amb l'orgull ben entès de ser de Segur, un lloc molt maco amb bons veïns, dins del Municipi de Calafell.


Os hi esperem !!!

6 comentarios:

Manuel Saavedra dijo...

Llàstima que no pugui ser-hi, però el treball es el primer, i més amb el temps que corren. Però estaré el primer davant el televisor.

manuel.saavedra.calafell@gmail.com

Sonia Mirambell dijo...

Jajaja ! Clar que sí ! Estiga't el primer amb crispetes i una bona birra !!!
Ens parlem company !

Montse dijo...

Després de molts nervis, anar tornar, canviar, tornar un altre cop ( ja,ja,ja), trucades i quasi un sense viure, AVSU ha aconseguit el que molts veien com imposible.
La meva enhorabona i continueu lliutant per aquests fins socials els quals ja els estan gaudint molta gent en el nostre municipi!

Anónimo dijo...

bueno bueno.. pero lo mas importante... donde está la foto de mis padres??? ^^

agimeno dijo...

y cuando lo emiten...?

Sonia Mirambell dijo...

agimeno, hoy estaban editándolo, tenían que cubrir lo de la apagada analógica en Mataró, por lo cual, probablemente sea mañana.
Gracias por tu interés!