miércoles, 1 de julio de 2009

TV3

Avui ha vingut TV3 a Segur han estat rodant pel municipi a diferents establiments, ha estat novador i divertit.

L’iniciativa els hi ha semblat molt bona i ocurrent !


No sabem quant ho donaran per la tele, quasi be segur que serà durant aquesta setmana, igual que el de España Directo, el dia depèn dels continguts que arriben a les redaccions.

TV3 ho donarà a les dues del migdia dins del espai Comarques.


Alguns ho han passat d’allós més be ! ... i d’altres amb més nervis que altre cosa...!, que per coordinar-ho tot, deu n’hi do !

La qüestió es que s’ha viscut una nova experiència molt maca.


Vull agrair la col·laboració desinteressada, de tothom que d’una manera o un altra ha participat, especialment als comerços que generosament han estat i estan a les verdes i madures. Avui a la redactora li explicàvem que no ha calgut més compromís que un “estrenyiment de mans” amb els comerços per arribar al compromís de mantenir les promocions, axó diu molt i molt de bo dels propietaris dels negocis, a tots ells Moltes Gràcies !


També, naturalment, als membres de l’AVSU, que han dedicat el seu temps, esforç i dedicació, perquè el projecte fos una realitat i des de aquí els hi dic nois, noies !... un petit Kit/Kat i a treballar de nou que hi ha molt per fer encara!

La feina ha estat forta i continua, tots nosaltres tenim família, fills petits, responsabilitats laborals i obligacions amb el nostre entorn, la calor i les vacances a l’escola ha estat un altre repte per nosaltres i tot hi eixís ens en hem sortit !


La Campanya ha assolit productes de primera necessitat, el pa, fruites, verdures,carns, embotits... i serveis que per a molts també ho son !


A tots els “amics” anònims que intenten amb comentaris i demés bajanades desmoralitzar-nos amb els seus agres comentaris i fums contaminats...els hi recomano que masteguin poc a poc, una digestió dolenta, dona molt mal estar...., viure de rumors i no pas de realitats, és sincerament ....., que cadascú afegeixi el que li sembli.




1 comentario:

elbosquefantasma dijo...

no sé di lo han dado por la tele, he tomado la decisión de pasarme al sistema analógico de toda la vida. He desconectado el TDT. Aún así Tv3 no la veo bien,,, el K3 sí.