jueves, 23 de julio de 2009

L'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC), celebra aquest proper dissabte 25 de Juliol, una Jornada informativa a diferents punts del Municipi, en total hi hauran exposades 8 taules amb diferents ubicacions a Segur de Calafell, de la ma de la Delegada de Calafell Pepita Jimenez.

Al costat del Eroski
A l’Església.
Al Av/ Catalunya, al costat de l’Estanc Pallares
A C/Ronda Universitat, al costat de la Llibreria i Papereria Segur
Al Club de Tennis Segur.
Al Passeig Marítim: Davant de Electrodomèstics Ricart
Supermercat Mar Blau.
Davant de la Liga Naval.


L’horari serà des de les 10h30’ del matí a les 14h del migdia i de 18h fins que pleguem ...!.

Per a tothom que vulgui col•laborar e informar-se.

Esperant les vostres visites, us convidem a tots que no passeu de llarg !.
Dia a dia sorgeixen nous avenços, proteïnes noves per frenar-lo, descobriments genètics..., l’investigació i la precocitat en el seu diagnòstic son la clau per lluitar contra el càncer, no estem mandrosos i aportem amb voluntat el nostre gra de sorra en quant se’ns presenta una oportunitat per col•laborar-hi e informar-nos.
Es molt valuosa la vostre assistència, el horari ampli...no hi han excuses !

Com altres cops us diem us esperem, no falteu !!!!

7 comentarios:

Anónimo dijo...

M'ha alegrat molt, segur que en algún moment, m'hi passo ;)

elbosquefantasma dijo...

Que lo urgente, no nos haga olvidar lo importante. Buen recordatorio.

Mariano José (de Larra, por supuesto) dijo...

Era una delicia pasarse esta mañana por las mesas petitorias y ver al fotógrafo oficial de Convergència en este pueblo inmortalizando la presencia de miembros de AVSU en dichas mesas.

Bien, de los miembros de AVSU que se han montado al autobús de Convergència (que en Calafell no es necesariamente el de Unió). ¿A usted también le han sacado fotos, doña Sonia? ¿Ya lo sabe el señor Parera? ¿Y el señor Triadó?

Eva dijo...

El meu estimat Mariano José (de Larra per descomptat), com no:
Abans de tot donar-li gràcies per la seva NO participació en la taula "petitoria" contra el Càncer, molt donar-li al cervell per disculpar-se a si mateix el fet de no posat res a la guardiola, doncs la seva escusa va ser que havia gent de CiU a la taula, jajajajajaja quina escusa per no ajudar. Perquè no va anar vostè a ajudar a alguna taula en comptes de donar-li voltes a la escusa perfecta per no ajudar ??????? Pensi que no només estava la nostra, sinó moltes més repartides per tot segur.
El senyor Targa (fotògraf al qual vostè qualifica de CIU) que jo sàpiga (deu se ser que la informació no li arriba sencera només allò que vol que li arribi) és fotògraf periodístic de l'Ajuntament des de fa molt de temps, ofici que no té res a veure amb el partit polític que ets, dons amb aquesta teoria que vostè te cada 4 anys tots hauríem de deixar de treballar i fins i tot, en alguns casos, canvia de població, perquè segons la seva teoria si l'Ajuntament es PSOE tots hem de ser del PSOE i si és PP tots del PP i no segueixo doncs encara dirà que incito a la gent a ser del partit que jo escric, i que consti en acta que només he posat PSOE i PP, pel sol fet de que són el partit que Governa a Espanya i el que li persegueix.
A part d’aquestes fotografies que diu que van fer, li pregaria em digués on veure-les i sinó em falla la memòria són amb Victoria Ortigosa i fins i tot amb Teresa Cumplido, com vostè desxifra i segons diu grans "seguidors de CiU”, que consti senyor Larra que van venir a les nostres taula, no nosaltres amb la taula fins on estaven elles, així que el seguidor es que el va no???
Tan la senyora Victoria com la senyora Teresa son gent que no els importa saludar a un de CIU con un del PP con un de ADMC con un de ERC con un de ICV..... (perdoneu si em deixo algun partit no es la meva intenció) senyal de que son persones amb seny.
Una altra cosa, quina mania que si formem part d'una associació de veïns no puguem ser políticament actius .... així que si ets del Barça no pots apuntar-te a una ONG i si ets del Madrid tampoc ni pensar-ho¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ doncs diran per aquí que utilitzes el teu equip de futbol per influir¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
Es a dir que segons vostè si ets activament polític no pots asociar-te a res, mes aviat es una tara no???? I vostè no es del PSOE??? I vostè no te problema en estar en una associació de veïns com ha estat no???? Per què vostè com tothom ha estat en una associació de veïns, sap que les associacions de veïns poden ser verticals i horitzontals????
Poca feina, això és el que tenim molt poca feina, per perdre el temps fent càbales de quelcom que no té ni peus ni cap, confondre una ONG amb política jolin que forts que anem en aquest poble, com els agraden les pel.lícules de l’Oest sense cavalls ni pistoles.
Una cosa es ben clara, i no m’he amagat mai, ni davant de vostè, que soc de CIU des de els 17 anys i d’això fa ja quasi 23 anys, a mes cosa que a vostè he tingut el plaer de dir-li directament a la cara, i ara com rabieta utilitza a la contra, no sap allò que diu que “VER la paja en el ojo ajeno y no la viga en el propio”. Però el primer de tot es que soc persona i es així com m’agrada tractar a la gent i que em tractin, no es cap tara ser d’un o altre partit polític, no es cap tara preocupar-se pels demès i no es cap tara intentar posar cura en coses políticament incorrectes, així que…..molt petons i molta feina.

Per que no ens preocupem mes per saber que es l’OSR????

Mariano José (de Larra, por supuesto) dijo...

Doña Eva, solo decirle que mucho esfuerzo dedica usted a desmentirme (señal que le dolerá), que ello ocurre cada vez que se les pone en evidencia a ustedes los de la AVSU, que se informe correctamente sobre el señor Targa y que ayer dejé caer un billete de 10 euros en la hucha correspondiente.

Eva dijo...

jajajajajajajajaja
com perdem el temps en tonteries jajajajajajaja
dons les meves disculpes i moltes gràcies pels seus 10 euros, hi haurà molta gent que podrà fer bons us d'ells.
Molts molts molts petons.

elbosquefantasma dijo...

Mariano José de Larra
"Deja los estudios de Valladolid y vuelve a Madrid. En 1825-1826 se matricula en los Estudios de San Isidro donde estudia física y griego y se pone a trabajar de escribiente en la Junta Reservada de Estado y en las oficinas de la Inspección de Voluntarios Realistas, por lo que tuvo que ingresar en el cuerpo, con todo lo que ello significaba como contradicción política. Lo solicitó en noviembre de 1826, pero quizás por no haber cumplido aún los 18 años reglamentarios no fue aceptado. Al año siguiente, a punto de cumplir la edad requerida, presentó una segunda instancia, siendo admitido en marzo de 1827, mes de su cumpleaños. Los Voluntarios eran fervientes militantes del Absolutismo y elementos significados de la opresión realista que dominaba en aquellas fechas. Si hubiera que darle una interpretación ideológica a la afiliación a este cuerpo paramilitar no podría ser precisamente la de una manifestación de la ideología propia del realismo moderado. Absolutistas obstinados, los Voluntarios Realistas eran contrarios a cualquier inclinación moderada del realismo fernandista.

www.cervantesvirtual.com

"decidió intervenir en la política activa a favor de los conservadores, e incluso llegó a ser elegido diputado por Ávila (1836), aunque el motín de La Granja impidió que entrara en funciones"

biografíasyvidas.com


Mariano José de Larra, se considera un romántico, y preocupado por el problema de España. Pero que fue un personaje contradictorio seguro. Yo puestos a escoger me quedo con Becquer.