lunes, 27 de julio de 2009

Un model...un malson !


Segueixen sense haver tanques de protecció per als vianants respecte al trànsit.


El desig que la meva amistat amb la Carme, propietària de la Llibreria de Segur, no es vegi malparada...ja que, girar pel carrer on està ubicat el seu negoci, serà qüestió de perícia, habilitat i moltes ganes !, "han dit que és, per les barreres arquitectòniques", es aquesta la millor alternativa ?.

Mireu!, com veïna he de dir que no he vist cosa igual, de veritat!, no aconsegueixo sortir de la meva sorpresa i no ho qualificaré..., ara amplíssimes aceres emulant al passeig i vies per transitar ínfimes, esquifides... costarà de girar el que no està escrit !!!!

Anem drets cap a un model... somniat amb una nit de malson !, possiblement desprès de haver sopat un plat atapeït de mongetes ben carregades de .... !...I evidentment sense consensuar !


Doncs com AVSU tornem a demanar ZONES D'ESTACIONAMENTS, JA!
I reordenació del trànsit BEN FET, JA !

No es poden fer les coses a mitges, i...ala! ja ho veurem que fem després...!

I al Agost....seguiran havent-hi obres, qui dóna ++++ !

5 comentarios:

Què t'anava a dir dijo...

Aixo esta molt mal fet. aqui hi ha motl de perill i ningú ho té en compte?

Sonia Mirambell dijo...

http://segurdecalafell.blogspot.com/2009/07/buscando-wally.html
I en aquest bloc el 7/07/09, també es a dir ni cas !!! que et sembla ?, S'ha dit i es tornará a dir al ple d'aquest dijous si podem donar-hi entrada, no et pensis en aquest poble certes accions son archi/mega/complexes !!!
Miquel agraeixo molt les teves aportacions, gràcies!

multipotas dijo...

lo de Loira amb David de Mas, si que es una vergoña !!!
merda dels gossos, aceras "impresentaplas, ...

karme dijo...

Que tinguis unes bones vacançes, "Doña" Sonia (jejeje). Jo tampoc tanco per vacançes,de fet tindria que tancar,per que no m'ho posen gens sencill, amb les tallades de transit peatonal...i pocs recursos del estiuejants. Les promeses, els planings les explicacions, n'omplen el calaig del que pateig totes aquests coses que son inevitables en tota obra gran.
La Gent et diu: que tenim molta paciencia,i el que pasa es que creue amb els discursos dels caps d'obra i personal implicat no serveix de res. Posar pancartes, tira papers, crida als diaris, tot aixo no seria digne de uns comerciants de una zona privileijada com el centre de Segur. "Quedará tan bonic", ja falta poc Karme, mira ja esta alquitranat i podran pasar el cotxes (sense aparcar clar ), pero si poses valles a la entrada tenim un moviment...
Que tenin que tenir paciencia, ja n'estem farts de tenir paciencia. El Juliol i L'Agost son mesos de recuperacio de calaixos, fas butxaca per temps pitxors que vindran tambe.Demá comença Agosts i ni les promeses ni les bones paraules ompliran res. Encara que despres quedi mol bonic segons ells.
Molta gent confon la prudencia amb la por per protestar, estas en mig del merde i el que vols es que s'acavi aviat, pero que consti que saben fer pancartes,escrits al diaris i tambe podriem embrutar mes Segur i Calafell amb pamfletos, queixant-nos en els plens, per que encara que nomes es pugui parlar de temes relacionats amb el ordre del dia, sempre podriam parlar, per les faltes de terminis de les obresi el perjudici que ens comporta.
Només vull dir una cosa mes...Son nosaltes els comerciants de la primera fase difenrents al de la Avda Catalunya? Si ells tenen que ser afectats per aquestes obres a partir de Septembre per no perjudicar.los. Qui som nosaltres...que portem des-de Abril i no es veu cap ... posin la paraula que vulguin.
les mentires electorals tenen sempre una resposta.
karme
P.D. com ser que hi ha molta gent culta en aquets blocs, prego que disculpin les posibles errades, hi poso voluntat en falta practica.Gracies i bones vacançes a tothom.

Jordi Alvarez dijo...

Ahir vaig sortit de la llibreria m’imagino que amb cara de circumstancies.
La realitat quan supera la ficció produeix bastant impotència.
El fet de no tindre les solucions i moltes vegades respostes, als greus problemes que persones del municipi pateixen, (crisi, comerços que les obres perjudiquen els seus ingressos (precisament a l’estiu), dèficits sanitaris, culturals, socials...), fan que la meva reacció moltes vegades no sigui la desitjada per la persona que expressa les seves inquietuds.
He de dir-te que soc incapaç de llançar les meves propostes en el moment en el que estic posant l’orella, per escoltar, per aprendre, per conèixer, per solidaritzar-me.
Però si hem permets et diré que lamentablement estem es una societat força imperfecta i en aquest sentit (abreviant l’anàlisi ) la pancarta, l’octa veta, la mobilització..... son eines davant els problemes dels ciutadans.
Nosaltres (ICV) no renunciem ha encapçalar les queixes veïnals ó ciutadanes, (encara que sempre que hem intentat fer-lo ens acusem o d’electoralisme o de polititzar les queixes veïnals).
Karma, la solució a molts dels problemes passa per construir una xarxa ciutadana forta, unida i estructurada. Les solucions o les queixes individuals, lamentablement no son ateses. En aquest sentit les AA.VV. de Segur son la peça fonamental, els que han de jugar el paper d’aglutinadors, de trobada i unió.
Aquesta es la realitat.

Un petonet,